CROSS OVER dribling je košarkaški manevar u kojem igrač vodeći je, loptu prebacuje brzo iz jedne ruke u drugu, radi nagle promene pravca. Atraktivnost i efikasnost ovog driblinga je razlog zašto je nač kamp dobio svoje ime.

CROSS OVER

 

Top Panel
SerbianLatinEnglish (UK)
sreda, 22 novembar 2017

Madjarski

HA SZERETNÉNEK VALÓBAN VALAMIT TANULNI, FÁRASZTÓAN EDZENI ÉS EKÖZBEN JÓL SZÓRAKOZNI, AKKOR BÜSZKESÉGGEL TÖLT EL MINKET, HOGY MEGHÍVHATJUK ÖNÖKET A HETEDIK NEMZETKÖZI KOSÁRLABDA TÁBORBA

CROSS OVER 2017!

Hat évnyi létezése alatt a CROSS OVER tábor több mint 3.000 sportolót látott vendégül Szlovéniából, Görögországból, Törökországból, Olaszországból, Izraelből, az Egyesült államokból, Kanadából, Ausztriából, Ciprusról, Svájcból, Montenegróból, Romániából, Svédországból, Ukrainából, Macedóniából, Bulgáriából, Lengyelországból, Boszniából, Szerbiából...

A CROSS OVER 2017 tábor időpontjai
Az ARTEM sportkomplexumban A ŠUMARICE hotel sportkomplexumában
06.23.-07.02. I 07.03.-07.12. 240 € 08.02.-08.11. I 08.11.-08.20. 285 €
07.13.-07.22. I 07.23.-08.01. 08.20.-08.29.

A résztvevők a táborban kétszer naponta edzenek majd, emellett versenyek kerülnek megrendezésre az általános kosárlabda játékban, és 5 az 5 elleni verseny kerül megrendezésre korkategóriák szerint.

Több információért hívják a : +381 65 2009-047 telefonszámot.

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.crossbasketcamp.net

www.crossbasketcamp.com 

PROMOTÁLÓK: Kosárlabda sztárok akik meglátogatták a táborozókat az elmúlt hat évben:
Rick Mahorn – „Bad Boy”, NBA bajnok a Detroit Pistonsokkal - USA
Don Showalter, volt U17 USA nemzeti edző,
Rasko Katic, Ostende-Belgium
Jelena Milovanovic, Avenida- Spanyolország,
Danilo Andjusic, Parna – Oroszország,
Mihajlo Andric, Partizan – Szerbia,
Djordje Drenovac, MZT- Macedónia,
Dejan Musli, Unikaha – Spanyolország...

MAGÁNEDZÉS
A CROSS OVER biztosította az individuális munkát a legjobb edzőkkel, minden pozíción játszó játékos számára, és a magántevékenységeket a napi program kiséretében. A munka egy ráadás edzésen alapul napi szinten, ahol maximum három játékos vehet részt egy edző esetén. A játékosok választhatnak a technika elemei közül, amelyet javítani szeretnének. ÚJ- ANTROPOMETRIÁS ÉS BIOMETRIÁS MÉRÉSEK
Miodrag Pure Radomirovic kosárlabda szakértő, a saját csapatával az érdeklődő résztvevőknek lehetőséget nyújt, hogy lemérjék a saját testüket és további információt kapjanak arról, milyen edzésekre van szükségük.

FELSZERELÉS
Minden résztvevő hivatalos felszerelést fog kapni, amely egy kosárlabda mez felső és alsó részéből áll és rövidujjú pólóból.

NAGYSZERŰ FELTÉTELEK AZ EDZŐK SZÁMÁRA!

A CROSS OVER 2017 tábor két elhelyezkedése
Az Artem Komplexum a nyári sportajánlatunk büszkesége. Új pályák, nagyszerű étel, és nagyszerű elszállásolási feltételek! A Šumarice hotel a célállomásaként szolgál Európa legjobb csapatainak, akik Kragujevacra jöttek vendégségbe.
A résztvevők élvezni fogják: a szervezett látogatásokat a városi medencében, az Aquaparkban, a Šumarice tónál, az édesvizi akváriumban, múzeumokban, a komplexumban megtartásra kerülő szórakoztató programokat és a vidámparkot, a dino park látogatást és a Resava barlangot!
A pályák és a termek betonaljzattól mentesek - a CROSS OVER vigyáz a sportolók egészségére!

CROSS OVER 2017!

A PROGRAM SZERZŐJE
Prof. Dr Nenad Trunic, professzionális oktató a FIBA Europe Coachingban, és kosárlabda professzor a Singidunum Egyetemen.

• Minden külföldről érkező, táborban résztvevő személy köteles a saját országában beszerezni az utazási egészségbiztosítást a táborban töltött időtartamra.  

PARTNERI